SUPERVISION

Min erfaring er, at den supervision der virker for mange forskellige faggrupper, oftest er relations- og procesorienteret. Det kan være akutte og/eller langvarige problemer, hvor supervision kan være med til at mindske angsten, sorgen og vreden – men kan måske også især i starten, være noget der kan skræmme. Derfor er evaluering af forløbet undervejs vigtig. Forskning viser tydeligt, at supervision hjælper og giver øget færdighed og sikkerhed.

Min faglige tilgang til supervision er eklektisk, dvs. en blanding af de referencerammer, jeg selv er uddannet indenfor, bl.a. systemisk, narrativt, kognitivt, psykodynamisk mv.
Derfor vil supervision hos mig være bredt funderet. Det vigtigste for mig er, at supervisionen bliver fagligt inspirerende og udbytterig for dig.
Det betyder, at jeg inddrager dine ønsker i tilrettelæggelsen af supervisionen. Du skal kunne føle dig hørt, mødt, anerkendt og gerne kærligt skubbet bagi.